PIZZERIA DA RONY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1609 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria Da Rony. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 8:47 Ik vroeg macaroni met kaas en ham, en ik krijg spaghettisaus in de plaats. Als jullie geen kaassaus meer hebben gelieve te verwittigen en niet zomaar iets anders geven
24 jan 2023 om 20:16 Zeer snel gekommen warm egt lekker maar was jammer genoeg niet gesneeden
24 jan 2023 om 11:22 Pizza niet gesneden, maar niet echt een dealbreker. Levertijd was deze keer heel lang.
23 jan 2023 om 9:01 Altijd lekker en inorde!!
21 jan 2023 om 21:11 Perfect!
16 jan 2023 om 12:47 Goede pizza lekker pikant en vlug geleverd top!
8 jan 2023 om 23:04 Niet warm meer
3 jan 2023 om 19:08 Sinds lang nog eens besteld. Je moet van zijn van hoe de pizza belegd wordt. Pizza niet gesneden, maar niet zeker of het altijd zo is. Levertijd prima, ook warm.
30 dec 2022 om 5:45 Wij hadden 1 grote pizza en 1 medium besteld maar hebben 2 mediums besteld . Voor de grote pizza hebben wij wel 10€ extra betaald .
28 dec 2022 om 9:05 Top
27 dec 2022 om 19:56 is altijd iets verkeerd hier ofwel verkeerde cola of desert of de pizza dat raar smaakt alsof hij een dag oud was,deze keer was het verkeerde desert en cola,terug de laatste bestelling hier..door altijd het gemis,probeer jullie job goed te doen..
19 dec 2022 om 20:15 Goede prijs/qualiteit ratio