PIZZERIA DA RONY

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1552 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria Da Rony. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 20:39 Voor een snelle lekkere hap moet je bij Pizza Da Rony zijn!
23 sep 2022 om 22:28 Lekker zoals altijd!
22 sep 2022 om 8:07 Pizza was niet zo lekker,we zijn anders elke keer tevreden,maar nu is het tegen gevallen,jammer.
17 sep 2022 om 22:15 altijd inorde !
6 sep 2022 om 12:04 Onze bestelling was helemaal niet naar verwachting. We hebben er bijna nikw van gegeten. Geld op straat spijtig
5 sep 2022 om 21:52 Niet veel smaak in de pasta….
27 aug 2022 om 6:55 Altijd lekker, altijd op tijd En zeer democratisch in prijs. Top!
22 aug 2022 om 20:52 Een uur na bestelling contact opgenomen, ze hadden mijn bestelling ‘niet doorgekregen’. Dan toch zagen ze mijn bestelling. Na dit contact nog eens een half uur moeten wachten. Daarnaast was de pasta die ik bestelde wel heel lekker.
16 aug 2022 om 6:43 Slechte ervaring , waren veel te vroeg en ik had iets anders gekregen dan dat ik had besteld. Hun opgebeld , waren zeer kort aan telefoon gingen komen met een nieuwe bestelling maar niemand meer gezien.. weggesmeten geld. Nooit meer!
16 aug 2022 om 0:57 Het duurde meer of 2 uur voordat ik mij bestelling kreeg en ik belde en en verstonden maar half wat ik zeg en ik verstond hun ook heel erg moeilijk normaal heb ik hier nooit problemen mee maar vond het wel onbeleefd dat ze de telefoon toegesmeten
15 aug 2022 om 21:51 Bijna 2 uur half moeten wachten tegen onze pizza er was… bestelling geplaatst 19u30, pizza geleverd 21h48…
15 aug 2022 om 21:26 Bezorging meer dan 2u !!!! Slechte communicatie !!!! Niet aan te raden